My head is killing me

Skrika gråta eller springa? Ja vet inte. Mitt huvud exploderar snart av alla tankar svek känslor viljor som drar mig åt olika håll hela tiden. Vart ska jag ens börja? Nere, deppig, stressad, så mycket på samma gång som inte är det lättaste att brottas med varje dag. Jag vill så mycket men räcker inte till. Stor press och stress kring studenten - arbetslivet- framtiden. Jag vet vad jag vill men jag dras åt två olika håll. Jag vill så gärna bli pt, utveckla min fysik styrka och gå långt med mig själv. Fokusera på mig själv och göra mig själv stolt. Jag vill inte leva ett vanligt svensson liv med villa, volvo , vovve. NEJ jag vill sväva högt långt utanför ramarna. Jag vill delta i bikini fitness, delta i gladiatorerna, vinna världscupen i hoppning eller dressyr. Vill utvecklas som ryttare, gå mot den högsta eliten och vinna allt. Vinnarskalle jo tack jag vet. Men jag har så stora mål visioner och drömmar. 

Sen kommer allt som drar mig tillbaka, känslor , svek , tankar och tvivel. Kommer jag lyckas?  Jag tvivlar på mig själv. Jag orkar inte ens ta tag i skolan innan studenten.. Nej jag orkar inte, jag orkar inte ens bry mig längre för det är för stor stress och press. Jag är ingen plugg skalle, jag hatar att plugga det är det värsta jag vet. Usch spyr! Det är inget jag säger för att skolan är tråkig som alla säger, nej jag pallar verkligen inte... Jag har en klump i magen varje dag i skolan och kommer in i ett dåligt beteende. Kan inte sova, kan inte äta, bryter ihop för ingenting .. Känslokaos! 
Sen till alla jävla personliga problem.. Jag älskar han.. Han som svek mig. Han som drog. Jag vill inget annat än få träffa honom. Jävla svin.. Han som gör mig stark, han som får mig att inte tvivla på mig själv. Mitt liv har rasat och jag vet varken in eller ut. Jag vill så mycket men jag klarar inte allt det här ensam. Jag behöver han. Kanske låter löjligt men det finns ingen människa jag uppskattar så mycket, en så stark människa. Jag vill också vara stark, jag vill lyckas.. Men nu är allt kaos så nu tänker jag dra kudden över huvudet och gå under jorden ett tag. Vi hörs. Hejdå min sociala dagbok. 

Där var jag världens lyckligaste tjej.. När du fanns vid min sida. Ett kapitel som är förbi..